Er partner för ett roligt och enkelt event

Vi vill att du som kund ska känna att det är enkelt att göra er nästa aktivitet, event eller konferens i samarbete med oss. Vi har stor erfarenhet och hjälper många företag med att få till en bra helhet, ofta även ihop med andra aktiviteter som antingen ni fixar själva, vi levererar och fixar inhouse eller anlitar en extern partner. Om det är ett snabbt Gokart-race med kunder, en helkväll med Gokart och tillhörande musik och underhållning för personalen eller en golfvtävling med avslutande Gokartrace, tveka inte att höra av er till oss så jobbar vi fram något riktigt bra tillsammans.

Möjlighet till mycket mer än Gokart!

Gokart Karlstad ägs av Carl Ward AB som också äger happy-day.se. Happy-day.se säljer upplevelser med fokus på upplevelsepresenter och har ett rikstäckande leverantörs-nätverk med tillgång till över 200 upplevelser. Med det som bakgrund och att vi verkligen älskar upplevelser så tycker vi inte att det finns någon aktivitet eller event som är för stort eller för litet. Självklart har vi möjliget att hjälpa er med aktiviteter, events och konferenser i samarbete med våra partners eller med andra företag som vi inte har ett samarbete med idag. Vi har också en lång erfarenhet av att jobba med större events och aktiviteter. Bland annat så har vi gjort special anpassade events för ett stort antal kunder under Rally Sweden i över 10 års tid.

Vår projektledare - Lina

Lina har en bakgrund från Branäsgruppen och har jobbat mycket med logistik och bokningar av både små och stora grupper. Lina är duktigt på att hålla ordning och reda och är duktigt på att skapa rätt känsla och inramning.

Vår projektledare - Calle

Calle har en bakgrund som tävlingsförare inom motorsport och som frilansande förarinstruktör. Calle är kreativ och ser ofta fler möjligheter än begränsningar. han har jobbat med både stora och små aktiviteter och events i mer än 10 års tid.